ԸՆՏԱՆԵԿԱՆ IMMIGRATION

family-immigrationMC իրաավաբանական ընկերության իրավաբանները, ովքեր աշխատում են Կալիֆորնիաի և Նեվադաի ընկերության գրասենյակներում, պատրաստ են տալ խորհուրդ և ներկայացուցչություն ապահովել ընտանեկան ներգաղթի տեղացի և միջազգային հաճախորդների համար, ովքեր ցանկանում են ապրել և աշխատել Միացյալ Նահանգների ցանկացած վայրում:

MC իրավաբանական ընկերության ներգաղթի մասնագետների պրոֆեսիոնալ աշխատակազմը կարող է արդյունավետ շփվել և խորհորդներ տալ 8 տարբեր լեզուներով ` անգլերենով, հայերենով, կանտոներենով, չինարենով, ֆրանսերենով, ռուսերենով, իսպաներենով և տագալերենով: Նրանք ովքեր օգնության կարիք ունեն կարող են դիմել մեզ հեռախոսով կամ էլեկտրոնային հաղորդագրությամբ որպեսզի հերթագրվեն խորհրդակցության համար ընտանեկան ներգաղթի իրավաբանի մոտ: Մենք ունենք փորձ, կենսագրություն և հավատարմագրեր որպեսզի տրամադրենք աջակցություն:

K-1 Fiancée Visas-

նախատեսված է այն օտարերկրացիների համար ովքեր ցանկանում են գալ Ամերիկա ամուսնանալու մտադրությամբ Միացյալ Նահանգների քաղաքացու հետ: Որակավորման համար, ամուսնությունը պետք է ավարտվի 3 ամսվա ընթացքում սկսած հանձնման օրվանից, որից հետո օտարերկրյա քաղաքացին կարող է պահանջել մշտական բնակության կարգավիճակ, որը թույլ կտա նրան բնակվել և աշխատել Միացյալ Նահանգներում: Պահելով այդ կարգավիճակը 2 տարի ներգաղթային ամուսնական զույգը կարող է ստանալ “կանաչ քարտ” որը հնարավորության կտա առանց պայմանների բնակության:

Ներգաղթային Ռեզիդենտ արտոնագրեր-նախատեսված է ամուսիների համար ովքեր Ամերիկայի քաղաքացի են (IR-1), չամուսնացած տղաների և աղջիկների համար 21 տարին չբոլորած (IR-2), միջազգային որդեգրման (IR-3/IR-4) և Ամերիակայի քաղաքացիների ծնողների համար (IR-5):

Ընտանեկան իրավունքի վիզա- նախատեսված է Ամերկայի քաղաքացիների չամուսնացած երեխաների համար և իրենց երեխաների (F-1), ամուսինների, կանանց և անչափահաս երեխանների ովքեր ունեն մշտական բնակություն (F-2), ամուսնացած երեխանների և իրենց երեխանների (F-3), Ամերիկայի բնակիչների քույրերի և եղբայրների իրենց ամուսիների և երեխանների համար (F-4):

Եթե օտարերկրյա քաղաքացին Միացյալ Նահանգներում է ամուսնությամբ Միացյալ Նահանգների քաղաքացու հետ , բայց զույգը ամուսնալուծվում է, ներգաղթյալ զույգը պետք է դիմի MC իրավաբանական ընկերությանը այնքան շուտ որքան հնարավոր է: Շատ դեպքերում, իրավական մշտական բնակիչները, ովքեր ստացել եմ բնակվելու իրավունք ամուսնության շնորհիվ կարող են մնալ Միացյալ Նահանգներում եթե նույնիսկ ամուսնությունը ավարտվել է:

Տարիների գիտելիքը և փորձը որը MC իրավաբանական ընկերությունը ունի ընտանեկան ներգաղթի ոլորտում, մեր ընկերությունը հանդիսանում է կարևոր ռեսուրս ներգաղթյալ ընտանիքների և նրանց համար ովքեր փերձում են ստանալ վիզա կամ կանաչ քարտ: Զանգահարիր MC իրավաբանական ընկերություն որպեսզի ստանաս ցուցումներ ներգաղթի իրավաբանի կողմից: